PR-TELECOM

Csomag kiválasztása

Melyik telefon csomaggal kéred
a MIDDLE-TEL csomagajánlatot?

A csomag ára 9 362 Ft, havi 900 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

A csomag ára 10 562 Ft, havi 1800 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

Csomag kiválasztása

Melyik telefon csomaggal kéred
a MIDDLE G TEL csomagajánlatot?

A csomag ára 9 362 Ft, havi 900 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

A csomag ára 10 562 Ft, havi 1800 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

Csomag kiválasztása

Melyik telefon csomaggal kéred
az xBASETEL csomagajánlatot?

A csomag ára 9 362 Ft, havi 900 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

A csomag ára 10 562 Ft, havi 1800 perc lebeszélhetőséggel helyi és belföldi vezetékes hálózatba

Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
a JUMBO csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 10 198 Ft, a 3. hónaptól 12 188 Ft

A csomag ára 2 hónapig 11 127 Ft, a 3. hónaptól 13 117 Ft

Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
a JUMBO G csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 10 198 Ft, a 3. hónaptól 12 188 Ft

A csomag ára 2 hónapig 11 127 Ft, a 3. hónaptól 13 117 Ft

Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
az xTREME csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 11 220 Ft, a 3. hónaptól 13 210 Ft

A csomag ára 2 hónapig 12 149 Ft, a 3. hónaptól 14 139 Ft

Település kiválasztása

Ez alapján tudjuk a Nálad telepíthető szolgáltatásainkat
és akciós árainkat megjeleníteni.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

PR ÜGYFÉLKAPU INFORMÁCIÓ!


Tisztelt Ügyfeleink!

A PR Ügyfélkapu 2021. 06. 01-jén megújult. A 2021. 05. 31. előtti regisztrációk az új Ügyfélkapuba nem érvényesek.

Kérjük, IDE KATTINTVA készítse el új Ügyfélkapu regisztrációját 1-2 perc alatt!

KÉRDŐÍV

Kérjük, segítse munkánkat!
Szánjon ránk 2 percet és töltse ki kérdőívünket!

KÉRDŐÍV

Szeretnénk felmérni, hogy a Cinemax HD és Cinemax2 HD prémium filmcsatornákkal kapcsolatban milyen igény mutatkozna egy önálló, a fenti két műsort tartalmazó csomag (Cinemax Pak) előfizetésére. Töltsd ki kérdőívünket, mely mindössze 1-2 percet vesz igénybe és nyerd meg a 3 db PR-TELECOM ajándékcsomag egyikét!

 
Ügyfélkapu belépés 0 Kosár

HBO GO szolgáltatás

Felhasználói regisztráció és információk

Az HBO GO regisztráció az HBO GO weboldalán keresztül érhető el.

Felhasználói regisztráció

Ha a jogosított előfizető az HBO GO tartalmat első alkalommal kívánja igénybe venni, a jogosított előfizetőnek regisztrálnia kell az HBO GO interfészen. A felhasználói regisztráció csak akkor valósulhat meg, ha a médiaszolgáltató és a szolgáltató azonosítási eljárás keretében a jogosított előfizető jogosultságát ellenőrizték, azaz, ellenőrizték, hogy a jogosított előfizető rendelkezik-e érvényes és hatályos előfizetői szerződéssel, valamint HBOPak vagy MaxPak szerződéssel a szolgáltatóval. A felhasználói regisztráció első lépéseként az előfizető a www.hbogo.hu oldalon a regisztráció menüben köteles kiválasztani a PR-TELECOM-ot mint szolgáltatót és a kért azonosítót megadni. Ezt követően a felhasználói regisztráció során a jogosított előfizetőnek egyedi felhasználói felületet kell létrehoznia a felhasználói név, jelszó, e-mail cím, nem, születési év és irányítószám megadásával az HBO GO interfészen. Az e-mail cím a jogosított előfizető elsődleges azonosító adata.

Eszköz regisztráció

A jogosított előfizető négy eszközt regisztrálhat mindenféle platform megkötés nélkül, de egyszerre egy időben legfeljebb két eszközön lehet igénybe venni az HBO GO szolgáltatást. Bármely naptári hónapban legfeljebb öt alkalommal lehetséges az eszközök státuszán módosítani. Eszköz státusz módosításnak minősül bármely új eszköz regisztrálása, bármely regisztrált eszköz cseréje új eszközre.

Regisztráció törlése

Ha a jogosított előfizető nem kíván többé HBO GO tartalmakat igénybe venni, köteles a regisztrációját törölni a felhasználói felületen, így a továbbiakban az HBO GO Védett Tartalmak lekérésére nem jogosult.

Az azonosítás megtagadása

A médiaszolgáltató megtagadja az azonosítást és így az HBO GO Védett Tartalmakhoz való jogosultságot meghaladó mértékű hozzáférést, ha azt észleli, hogy a jogosított előfizető:

– több mint négy eszközt kíván regisztrálni és azokon HBO GO védett tartalmakat lekérni tekintet nélkül bármifajta platform megkötésre, vagy
– egyidejűleg kettőnél több regisztrált eszközre kíván HBO GO védett tartalmakat lekérni, vagy
– bármelyik naptári hónapban több mint öt alkalommal kíván az eszközök státusán módosítani, vagy ugyanazon eszközt 24 órán belül kétszer kíván regisztrálni.

Jelen pont szempontjából eszköz státus módosításnak minősül bármely új eszköz regisztrálása vagy bármely regisztrált eszköz cseréje új eszközre.

Bármilyen módon megpróbálja az HBO GO védett tartalom lekérésének korlátozását kijátszani, úgy a fenti jogosulatlan hozzáférési kísérletekről illetve jogosulatlan hozzáférésről a médiaszolgáltató értesíti a szolgáltatót, ebben az esetben a szolgáltató a jogosított előfizetőt eltiltja az HBO GO tartalomhoz való további hozzáféréstől.

HBO GO tartalom elérése

Az HBO GO szolgáltatás keretében az HBO GO tartalmat a szolgáltató on demand streaming keretében SD és HD formában terjeszti a hálózatán keresztül a jogosított előfizetők részére, oly módon, hogy az HBO GO tartalmat kizárólag jogosított előfizetők által használt előzetesen regisztrált eszközön futó HBO GO interfészen teszi elérhetővé. Az HBO GO tartalom a jogosított előfizető által használt eszköz fájlrendszerében nem kerül tárolásra és nem elérhető, az HBO GO tartalom csak a streaming alatt tekinthető meg.

Gyerekzár

Az HBO GO tartalmakhoz kapcsolódó gyerekzár megoldást a médiaszolgáltató biztosítja. A jogosított előfizető köteles a médiaszolgáltató által az engedélyezett felhasználói felületen kínált gyerekzár beállításokat kiválasztani a felhasználói regisztráció során. Miután a jogosított előfizető kiválasztotta a gyerekzár-beállításokat, az HBO GO tartalmak az érintett jogosított előfizető részére a beállításnak megfelelően kerülnek továbbításra. A jogosított előfizető csak akkor tudja a gyerekzár alkalmazását aktiválni, ha megerősítő e-mail küldhető számára a felhasználói regisztráció során megadott e-mail címre.

Kalózkodás elleni intézkedések

HBO GO tartalomhoz való jogosulatlan hozzáférés észlelése esetén a szolgáltató írásban postai úton felszólítja a jogosított előfizetőt a jogsértés megszüntetésére. A szolgáltató legfeljebb még két alkalommal ismételt írásbeli felszólítást küld, amennyiben a korábbi felszólítások eredménytelenek voltak. Ha a szolgáltató bármely 12 hónapos időszakban már a harmadik felszólítást küldte egy jogosított előfizetőnek, úgy ezt követően a szolgáltató jogosult az érintett jogosított előfizető HBO GO szolgáltatáshoz való hozzáférését a továbbiakban megszüntetni.

A kalózkodással okozott esetleges károkat mind a médiaszolgáltató, mind a szolgáltató részére az érintett jogosított előfizető köteles megtéríteni.

HBO GO szolgáltatás megszüntetése

A szolgáltató és a médiaszolgáltató közötti megállapodás bármely okból való megszűnése maga után vonja az HBO GO szolgáltatáshoz való hozzáférés megszűnését. Ilyen esetben a szolgáltató az előfizetők 60 nappal előzetes írásbeli tájékoztatása mellett jogosult az HBO GO szolgáltatáshoz való további hozzáférést megszüntetni. Az HBO GO szolgáltatás igénybevételi lehetőségének megszűnése nem érinti a szolgáltató és az előfizető között az HBOPak vagy MaxPak csomag igénybevételére kötött előfizetői szerződések hatályát.

Ügyfélszolgálat

Az HBO GO szolgáltatással kapcsolatos bármely bejelentést, panaszt a jogosított előfizetők megteheti az info@hbogo.eu e-mail címen vagy a Szolgáltató ügyfélszolgálatán keresztül.

Minden jog fenntartva PR-TELECOM Zrt. 2021

A PR-TELECOM weboldala sütiket használ az elemzésekhez, weboldal statisztikához. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához. További részletek