Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
a JUMBO csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 10 200 Ft, a 3. hónaptól 12 190 Ft

A csomag ára 2 hónapig 11 125 Ft, a 3. hónaptól 13 115 Ft

Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
a JUMBO G csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 10 200 Ft, a 3. hónaptól 12 190 Ft

A csomag ára 2 hónapig 11 125 Ft, a 3. hónaptól 13 115 Ft

Csomag kiválasztása

Melyik internet csomaggal kéred
az xTREME csomagajánlatot?

A csomag ára 2 hónapig 11 220 Ft, a 3. hónaptól 13 210 Ft

A csomag ára 2 hónapig 12 150 Ft, a 3. hónaptól 14 140 Ft

Település kiválasztása

Ez alapján tudjuk a Nálad telepíthető szolgáltatásainkat
és akciós árainkat megjeleníteni.

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

KÉRDŐÍV

Kérjük, segítse munkánkat!
Szánjon ránk 2 percet és töltse ki kérdőívünket!

 
Ügyfélkapu belépés 0 Kosár

Bemutatkozás

Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz...

Amint arra szlogenünk is utal legfőbb törekvésünk, hogy kábeltelevízió-, internet-, és telefon szolgáltatással „közelebb hozzuk a világot”, kellemesebbé és tartalmasabbá tegyük előfizetőink számára a munkát és a kikapcsolódást. Naponta használunk ugyanis telefont, nézünk kábeltévét vagy szörfözünk a világhálón. Ma már nagyon sok helyen jelen van mindhárom szolgáltatás, melyet sok esetben különböző szolgáltatóknál fizetnek elő, pedig egyértelmű, hogy ha a „hármat-egytől” is megkaphatjuk, akkor sokkal kedvezőbb feltételek mellett vehetik ezeket igénybe. Megrendelhetnek mindent egy helyen, időt és pénzt megtakarítva ezzel.

Részvénytársaságunk 1999. decemberében került megalapításra, a szolgáltatással ellátott lakások számát tekintve a magyarországi kábeles távközlési piac vezető szereplői között található. Az általunk végrehajtott beruházásokkal és hálózat vásárlásokkal előfizetőink száma meghaladja a nyolcvanezret. A hazai vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás tekintetében a legnagyobb szolgáltatók közé tartozunk. Jelenleg Magyarország hét földrajzilag elkülönült térségében, az ország tizenegy megyéjében rendelkezünk távközlési hálózattal, melyek csaknem mindegyikén internet és telefonszolgáltatást is nyújtunk.

Fő célunk, hogy európai színvonalú - térségi távközlési rendszereket hozzunk létre. A szélessávú hálózattal ellátott településeket egymással összekötő infokommunikációs rendszereink az eddig általunk nyújtott analóg és digitális kábeltelevízió, OTT, internet valamint vezetékes telefon szolgáltatásokon felül zárt láncú privát hálózatok létrehozására, térfigyelő rendszerek gazdaságos kiépítésére és működtetésére, továbbá különböző szintű vagyonvédelmi szolgáltatások elindítására is alkalmasak. Folyamatos törekvésünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat és termékeket kínáljuk ügyfeleink részére és ezzel együtt biztosítsuk a bizalomteljes kapcsolatot.

Tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy az információs társadalom európai és hazai fejlődése a műszakilag, és üzletileg is megfelelő cégeket igényli. A műszaki felkészültség elsődlegesen azt jelenti, hogy a hálózatokon nem csupán az alapszolgáltatások feltételeit teremti meg, hanem mindkét irányban a hálózat nagy sávszélessége révén elindítja a nagysebességű olcsó adatátviteli szolgáltatásokat is. Az üzleti felkészültség pedig azt jelenti, hogy a vállalkozás képes e lehetőség kihasználására a meghatározott üzleti stratégia végrehajtása útján.

Minden jog fenntartva PR-TELECOM Zrt. 2017